www.hranaservice.si
Naslov za dostavo?

Zaščita podatkov

EssenService.at e.U. je eden največjih ponudnikov platforma za naročanje hrane v Evropi. EssenService.at e.U. je skladen z določbami Zakona o varstvu podatkov (GDPR - povzetek nove splošne uredbe EU o varstvu podatkov: (osebni podatki) Podatki, vneseni ob naročilu, se shranijo za izvajanje pogodbe in finančno računovodstvo.

 

Osebni podatki, ki jih obdelujemo


EssenService.at e.U. obdeluje vaše osebne podatke, ker uporabljate naše storitve in / ali ker ste nam te podatke posredovali sami. Spodaj najdete pregled osebnih podatkov, ki jih obdelujemo:

Ime in priimek

Datum rojstva

Podatki o naslovu

Telefonska številka

Email naslov

Informacije o lokaciji

Podrobnosti o plačilu (če je primerno)

Drugi osebni podatki, ki jih aktivno posredujete, na primer pri ustvarjanju profila na naši spletni strani, v korespondenci in po telefonu

Podatki o vaših dejavnostih na naši spletni strani

IP naslov

Informacije o internetneb brskalniku in napravi

Ne nameravamo zbirati podatkov od obiskovalcev spletnega mesta, mlajših od 16 let. Razen če nimajo privolitve staršev ali zakonitega skrbnika. Vendar ne moremo nadzorovati, ali je obiskovalec starejši od 16 let. Staršem zato svetujemo, naj se vključijo v spletne dejavnosti svojih otrok, da bi se izognili zbiranju podatkov o otrocih brez soglasja staršev. Če menite, da smo brez privolitve zbrali osebne podatke mladoletne osebe, se obrnite na nas na info@hranaservice.si, nato bomo podatke izbrisali.

EssenService.at e.U. obdeluje osebne podatke strank za obdelavo plačil (če je primerno), da bi restavracijam lahko posredoval podrobnosti o dostavi strank in za morebitna povračila, če naročila ni bilo mogoče dostaviti. Če ste ustvarili račun, bomo uporabili tudi podatke, ki jih navedete. Essenservice.at e.U. prav tako analizira vaše vedenje na spletnem mestu, da bi optimiziral naše spletno mesto in našo paleto izdelkov in storitev prilagodil vašim željam.